Skralde-Knud: Stadig i fin form efter 50 timer på skrald

Godt i gang med skraldeugens tredje døgn er jeg stadig forskånet for racermave eller det der er værre. Og jeg får masser af frugt og grønt at spise.

Jeg har indtil videre kunne nøjes med at rode efter skrald containere som dem her. Det passer mig fint, at jeg ikke har behøvet at skulle kravle op i containerne. Foto: Knud Lind, TV MIDTVEST

Morgen: Havregød m/skrællet pære, æble og lidt blød banan. Foto: Knud Lind, TV MIDTVEST

SKRALDEMAND DAG 3: Tak for alle hilsner og bekymringer for mit helbred. Jeg værdsætter dem alle som en. Men helt ærligt: Jeg mærker intet til, at jeg nu er inde i tredje døgn som skralder. 

Indrømmet, efter T-bone steaken mandag aften var jeg nervøs. Og selvfølgelig gør det indtryk på mig, når en ekspert i ernæring kun har ét råd til alle, der spiser mad fra containerne: Lad være!

Hurra for havregryn

Jeg er kisteglad for de havregryn, jeg har skraldet. De sikrer mig grøden med ”næsten” frisk frugt på toppen hver morgen. At der så var et lille hul i pakken, da jeg fandt dem… Det prøver jeg at glemme.

Hjælp Knud!

Mange bekymrer sig om madspil. App’en ”Too Good To Go” gør noget ved det. Med TGTG kan man købe billig mad, der er tæt på datoudløb. Har du erfaring med at bruge TGTG, så hører jeg gerne fra dig på: knli@tvmidtvest.dk

Frokost: Grøn salat, m/tomater, gulerødder, agurk, kogt skinke og økologisk pesto. Foto: Knud Lind, TV MIDTVEST

Aften: Økologiske veganske boller i tomatsauce og bønnepasta. Foto: Knud Lind, TV MIDTVEST

Min frokost tirsdag - en blandet grøn salat med skinke og basilikum-pesto - var attraktiv. Så meget, at flere af mine kolleger sendte lange blikke, mens de så skuffet på dagens ret i kantinen: Karrysuppe.

Og jeg skal hilse og sige, at min salat var nøjagtig så velsmagende, som havde jeg købt og betalt for den ved kassen i et supermarked.

Nye bekymringer

Lige nu er der to ting, der bekymrer mig og mit fortsatte liv ugen ud som skralder: 

For det første forsøger jeg at få Fødevarestyrelsen til at lave nogle laboratorietests af bakterieindholdet i min skraldemad. Men styrelsen vil meget nødig medvirke til at blåstemple min skralde-diæt, som et ufarligt projekt.

Derudover har en Nettomedarbejder sendt mig en mail med oplysninger, der udpeger mindst to nye alvorlige grunde til straks at droppe livet som skraldemand.

Jeg researcher på begge bekymringer og bringer opdateringer, når de foreligger.

00:38

Jeg spurgte min kollega Karl Erik, om han var interesseret i at bytte frokost med mig. 

Luk video