Skralde-Knud: 10 ting jeg har lært ved at leve af skrald

Mit skralde-eventyr er snart slut, og selvom jeg glæder mig til midnat, så har jeg alligevel lært en del i ugens løb.

Foto: Knud Lind, TV MIDTVEST

Jeg er snart ved vejs ende i mit skralde-eksperiment, og det har været en begivenhedsrig uge. Her følger en liste med 10 ting, jeg har lært ved at leve af skrald.

1. Synet af kød i ubrudt emballage kan gøre mig barnligt begejstret.

2. Min forfængelighed er et større problem end min sult.

3. Grænsen ved livet som skralder går for mig ved at hænge med røven oppe på kanten af containeren. Aldrig hoppede jeg helt ned i!

4. Mængden af mad, der smides ud overgik min vildeste fantasi.

5. Man kan sagtens overleve på skrald.

6. Der er en verden til forskel på fronten af supermarkeder lige før lukketid og så omme bagved lige efter lukketid.

7. Jeg gør det aldrig igen.

8. Jeg synes, det er pinligt at skralde.

9. Kaffe er umuligt at undvære.

10. Jeg blev hurtigt en magelig skralder, da jeg fandt ud af, at jeg ikke behøvede at dykke dybt for at få noget at spise.

KNUD LIND SKRALDER

  • I en uge lever TV MIDTVEST’s journalist Knud Lind kun af skraldemad.
  • Skraldemaden er mad, som er smidt i butikkers affaldsbeholdere.
  • Målet er gennem en uge at leve gratis, mindske madspil og sætte fokus på skralde-miljøet.
  • Undtaget fra projektet er kun krydderier og salt, samt postevand og kaffe.
  • OPDATERING: Undtaget er også kaffe!