Skov atter i rødt og hvidt

Den erfarne håndboldspiller fra Viborg skal hjælpe landsholdet med at kvalificere sig til OL.

Jan Pytlick har i bestræbelserne på at kvalificere kvindelandsholdet til de olympiske lege i London senere på sommeren udtaget Rikke Skov til det OL-kval, der afvikles i Gigantium i Aalborg fra den 25. til den 27. maj. Også Katrine Fruelund er med på landsholdet igen oplyser DHF.

 - Rikke Skov og Katrine Fruelund tilfører truppen en masse vindermentalitet og rutine, som er umådelig vigtigt i disse knald eller fald kampe, som OL-kvalifikationen er. Med dem i en allerede stærk trup er vi fantastisk godt rustet til de tre kampe, siger Pytlick, der understreger, at de to spillere foreløbigt kun er udtaget til OL-kvalspillet.

Udover Skov og Fruelund er der også comeback til Berit Kristensen, Lotte Grigel, Camilla Dalby og Mie Augustesen, som ikke var med til VM i Brasilien.

Jan Pytlicks OL-kval trup:

Karin MortensenChristina PedersenSandra ToftAnn Grete NørgaardMaria FiskerMie AugustesenLouise Svalastog SpellerbergMette MelgaardSusan ThorsgaardMarianne BondeRikke SkovTrine TroelsenKatrine FruelundStine JørgensenBerit KristensenPernille LarsenChristina KrogshedeLotte GrigelLine JørgensenCamilla DalbyLouise BurgaardKristina Bille     

I OL-kvalspillet i Gigantium møder Danmark Tunesien fredag den 25. maj kl. 20.15, Den Dominikanske republik lørdag den 26. maj kl. 20.45, mens Rusland er modstanderen søndag den 27. maj kl. 20.15