Skoletyve stoppet i Skive

To mænd blev natten til onsdag anholdt af politiet, efter de angiveligt har begået indbrud på to skoler og i et motionscenter.

indbrud2.jpg

Det blev til en meget kort flugt fra politiet, da to mænd natten til onsdag forsøgte at stikke af, efter at være snuppet i at begå indbrud på produktionsskolen i Skive.

- Vi får anmeldelsen klokken 01.42, at der er nogen, der er brudt ind på skolen, og da vores patruljevogn kommer frem, ser de to mænd tage fra stedet i en bil. Syv minutter senere er de anholdt, så kan man sige, at fælden er klappet hurtigt, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch.

Muligvis en sammenhæng

De to anholdte er en 29-årig mand fra Viborg og en 25-årig mand fra Haderup. Tidligere på natten var der også indbrud på Balling Skole og i et motionscenter i Skive. Nu skal politiet undersøge, om de to mænd også står bag de indbrud.

- Vi tænker, der kan være en sammenhæng, da de havde værkstøj i bilen svarende til det, der var brugt de andre steder, siger Jens Claumarch.

Politiet ved endnu ikke, hvad de to tyveknægte er gået efter på skolerne, men i motionscenteret var det formentlig kassebeholdningen. Fordi mændene ikke har en særlig fortid, bliver de ikke fremstillet. Politiet undersøger sagen og løslader dem senere på dagen.