Skole om hashfund: Spejl af samfundet

Direktør mener ikke, at teknisk skole har et stort problem med ulovlige stoffer - men mener samtidig, at politiets razzia har givet eleverne stoft til eftertanke.

Hash.jpg

Direktøren på Skive Tekniske Skole, Ann K. Østergaard, er ked af, at der torsdag blev fundet 78 gram hash skjult i et omklædningsrum på skolen - men hun er samtidig glad for, at politiet tager sagen alvorligt og gør noget ved problemet.

- Det er selvfølgelig aldrig rart for en uddannelsesinstitution, at der findes hash i de mængder. Men jeg er glad for, at vi har gjort noget, så det er væk, siger hun til TV/MIDT-VEST.

Klar til salg

Det var skolens ledelse, der selv havde en mistanke om hashsalg på skolen og derfor bad politiet gå i aktion. Direktøren mener, at stoffet var placeret i omklædningsrummet, så det var klart til at blive solgt. På spørgsmålet om, hvor tit der bliver fundet hash på skolen, svarer direktøren "ikke ret tit".

- Men omvendt er vi et spejl af samfundet, så vi regner med, at der også vil være noget at finde hos os, og derfor indgå vi også i et samarbejde med politiet, siger direktøren.

Hun mener, at razziaen har givet stof til eftertanke hos alle elever.

- Nogle af dem ved godt, at der findes en del stoffer i ungdomsmiljøet i Skive og er glade for, at der bliver taget hånd om det.

Interview med direktør Ann K. Østergaard, Skive Tekniske Skole:

2:17
Int med skoledirektoer om hashfund