Skjernspiller igen ramt af kræft

Skjern Håndbolds Daniel Svensson i ny kemobehandling

Skjern Håndbolds Daniel Svensson er sygemeldt på ubestemt tid efter han har fået konstateret lymfekræft og er startet på kemobehandling.

 - I forbindelse med rutinetjek i december og januar viste en række af Daniel Svenssons kontroltal sig at være forhøjede. Derfor har Daniel Svensson været igennem en række undersøgelser og desværre viser det sig, at mistanken om tilbagefald var begrundet, lyder det i en pressemeddelelse fra Skjern Håndbold. 

Daniel kom til klubben i sommeren 2013 og var på det tidspunkt i behandling for cancer sygdommen, Hodgkins Lymfom.

- Det er frygteligt trist og uretfærdigt, at Daniel og hans familie igen skal ud i den helt stor kamp mod denne forfærdelige sygdom, siger Skjern Håndbold bestyrelsesformand, Carsten Thygesen.

Endnu er det for tidligt at sige noget om, hvad den nye kræftsygdom får af betydning for Daniel Svenssons videre håndboldkarriere.

- Lige nu er håndbolden sekundær. Daniel skal bruge al sin energi på behandlingen, der bliver rigtig hård. Men hans fighter egenskaber fra håndbolden tager han med ind i behandlingen, lyder det fra Mads Winther, People in Sport, i pressemeddelelsen.