Skjerns nye træner på plads

Det bliver den svenske Krister Lindgren der skal træner Skjerns håndboldherrer den næste halve sæson, indtil U21-landstræneren Ole Nørgaard overtager jobbet.

Krister-Lindgren-009.jpg

Det næste halve år er det en rutineret svensker, der skal stå i spidsen for Skjern Håndbold. Krister Lindgren er blevet hentet ind som afløser for den fyrede Veroljub "Kos" Kosovac, og skal dermed træne holdet den næste halve sæson.

- Det er på kort tid lykkedes at få en erfaren cheftræner, der har prøvet lidt af hvert i skandinavisk håndbold. Lindgren er vant til store udfordringer, og vi tror på, at han er manden, der kan indfri vores store ambitioner i denne sæson, siger Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen.

En nødløsning

Skjern Håndbold havde helst set, at samarbejdet med Veroljub "Kos" Kosovac kunne have fortsat, men klubben manglede fornyelse.

- Det her det er en nødløsning. Vi havde helst set, at samarbejdet med "Kos" havde fortsat, men vi manglede noget fornyelse til holdet, og derfor overtager Krister Lindgren.

Krister Lindgren tiltræder med øjeblikkelig virkning, og er derfor med, når truppen i morgen fredag tager på træningslejr på La Santa.

Hør her Carsten Thygesen forklare, hvorfor Skjern har valgt Krister Lindgren:

1:26