Skjerns favoritter prygler Mors-Thy efter sløj måned

Kasper Søndergaard og holdkammeraterne fra Skjern fik den første ligasejr i en måned, da Mors-Thy blev slået.

Skjern - Mors/Thy

Skjerns håndboldherrer fik lørdag den første ligasejr i en måned i landets bedste håndboldrække.

På hjemmebane vandt Kasper Søndergaard og holdkammeraterne med 32-23 over bundholdet Mors-Thy.

Værterne fra Skjern gav Jan Paulsens gæstende mandskab en barsk velkomst til Vestjylland, da der længe var lukket godt af i Skjern-keeper Søren Pedersens mål.

Det resulterede i en Skjern-føring på 10-3 efter de første 20 minutter, men inden pausen lykkedes det Mors-Thy at kæmpe sig på 10-13.

Tættere på kom gæsterne aldrig, og uden de store problemer kørte Skjern-spillerne sejren hjem i anden halvleg.

Skjern-holdet vandt senest et opgør i den danske liga 20. oktober, hvor Skanderborg blev slået på udebane.

Skjern har 14 point på ligaens tredjeplads, mens Mors-Thy har syv point i bunden. Rækken toppes Aalborg med 18 point.