Skjern-virksomhed reddet fra konkurs

Solid Group er netop blevet reddet fra konkurs af lokal investor. Virksomheden afskediger samtidig 50 medarbejdere.

For 14 dage siden blev virksomheden Solid Group begæret konkurs. Men nu har en lokalinvestor reddet Skjern-virksomheden. 

quoteVi har skåret medarbejderantallet til 50. De har fået beskeden over telefonen i dag til middag. Her har vi forklaret dem, hvorfor de skal afskediges, og de har været meget forståelige.

Carsten Lauridsen

- Det er Innoventura, som vi har fået ind i virksomheden. De vil gerne hjælpe med at bære det her videre, lyder det fra Carsten Lauridsen, der er tidligere bestyrelsesformand i Solid Group.

Efter konkursbegæringen den 31. januar 2019 har virksomheden kæmpet for sin overlevelse.

- Der er ingen tvivl om, at den tur vi har været igennem, har jeg ikke villet ønske for nogen. Det er en vanskelig proces at få løst, for der er mange ting, som skal foldes ud og pakkes sammen, siger Carsten Lauridsen.

Afskediger 50 medarbejdere

Da Skjern-virksomheden blev erklæret konkurs, blev alle virksomhedens 100 ansatte sendt hjem med besked om, at de ikke fik udbetalt løn i januar. Torsdag har flere medarbejdere fået besked om, at de ikke skal være en del af virksomheden fremadrettet.

- Vi har skåret medarbejderantallet til 50. De har fået beskeden over telefonen i dag til middag. Her har vi forklaret dem, hvorfor de skal afskediges, og de har været meget forståelige, lyder det fra Carsten Lauridsen.

- Nu skal vi have det hele i gang igen. Det har været en ordentlig omgang, så nu skal vi have ro på bagsmækken.

Carsten Lauridsen skal fortsat være en del af Solid Group, hvor han skal sidde med idéudvikling i virksomheden. Hvem der skal overtage posten som bestyrelsesformand er endnu uvidst.

I 2015 besøgte Fast Arbejde virksomheden.