Skjern videre i Champions League

Stor glæde hos Skjern Håndbold, der søndag aften gik videre fra gruppespillet i den bedste af de europæiske turneringer.

Playmaker Lasse Mikkelsen blev topscorer med seks mål i kampen mod Metalurg (arkivfoto),
Playmaker Lasse Mikkelsen blev topscorer med seks mål i kampen mod Metalurg (arkivfoto),

 Lasse Mikkelsen blev topscorer med seks mål, da Skjern søndag aften vandt 25-24 ude over Metalurg Skopje og gik videre fra gruppespillet i Champions League.
    
- Det holdt hårdt, og kampen var meget identisk i forhold til det første opgør, som også blev afgjort i de døende sekunder.
    
- Men vi er sindssygt glade, og det er en kæmpe lettelse, at vi er gået videre, siger Lasse Mikkelsen til klubbens hjemmeside.
    
 Den 27-årige Skjern-playmaker scorede blandt andet på fire ud af fire straffekast i Makedonien, som traditionelt er et svært sted at spille.
    
- De er nogle tunge drenge, som trak tiden og spillede meget lange angreb. Det polerede angrebsspil udeblev, men som vi ofte før har vist, så kan man komme langt med hård fight, og det viste vi igen, siger Lasse Mikkelsen.
    
Med én spillerunde tilbage i Gruppe D er tingene næsten afgjort. Skjern er sammen med ukrainske Motor Zaporozhye sikre på at kvalificere sig til næste runde af Champions League.
    
Vestjyderne spiller nu gruppefinale på søndag mod Motor Zaporozhye i Skjern Bank Arena. Skjern kan med en sejr overhale ukrainerne.
    
Allerede inden Skjern gik på banen i Skopje, var vestjyderne sikre på videre avancement. Norske Elverum slog højest overraskende Baia Mare på udebane, men den melding var ikke nået til Skjern-lejren.
    
- Vi var ikke klar over resultatet af den anden gruppekamp. Vi havde udelukkende fokus på os selv, men det gjorde nok oplevelsen for vores tilhængere bag skærmen lidt mere beroligende, lyder det fra Lasse Mikkelsen.
    
/ritzau/