Skjern vandt over Ribe-Esbjerg

Kasper Søndergaard og resten af Skjern-holdet vandt med 26-21 i herreligaen over Ribe-Esbjerg. (Arkivfoto)

Håndboldherrerne fra Skjern er så småt ved at komme i omdrejninger i Boxer Herreligaen. Torsdag aften blev Ribe-Esbjerg på udebane besejret med 26-21 efter en pauseføring på 11-7.

Hjemmeholdet blev langsomt slidt op af Kasper Søndergaard og holdkammeraterne, der ikke behøvede at spille sig ud i Dokken i Esbjerg.

Skjern førte en overgang i anden halvleg med 24-15, før Ribe-Esbjerg-spillerne fik en række trøstmål i slutfasen.

To sejre i træk

Medaljeaspiranterne fra Skjern åbnede sæsonen med et nederlag i Aalborg, men vestjyderne er tilsyneladende kommet på ret krus med to sejre i træk.

Holdets nye brølstærke, norske stjerne Bjarte Myrhol, der er hentet i tyske Rhein-Neckar Löwen, er samtidig ved at finde sin rolle på Skjern-holdet, der havde Markus Olsson som topscorer med seks mål.

Ribe-Esbjerg har efter en sejr i den første ligakamp over Skive nu tabt de seneste to opgør.

Sønderjyske topper ligaen med fem point.