Skjern vandt knebent over kriseramte Aalborg

Ligaens førerhold fra Skjern vandt 27-26 over Aalborg, der er uden sejr i halvanden måned.

Skjern Håndbold

På en scoring i sidste sekund af Lasse Mikkelsen vandt topholdet Skjern 27-26 på hjemmebane over Aalborg i Boxer Herreligaen.

Skjern fører landets bedste håndboldrække med ni sejre i 13 kampe, mens Aalborg er uden sejr i halvanden måned.

Kampen mellem to af dansk herrehåndbolds dominerende klubber blev en særdeles tæt affære. Aalborg var flere gange foran med et eller to mål, men hullet blev hver eneste gang lukket af hjemmeholdet.

Gæsterne bragte sig i kampens indledning foran 5-3, men en stærk Skjern-defensiv betød, at Aalborg ikke fik scoret i de næste fem minutter.

Lige i pausen

På sidelinjen var Aalborg-træner Jesper Jensen særdeles frustreret, da Skjern pludselig var foran 7-5. Men kort efter løftede især Aalborgs Emil Berggren sit spil, og så førte nordjyderne med 11-9. Ved pausen var stillingen 14-14, og ligesom i første halvleg kom Aalborg bedst i gang og fik hurtigt slået et forspring på to scoringer.

Selv om Ole Nørgaards Skjern-hold fik udlignet til 19-19 og lidt efter bragte sig foran 20-19, så var Aalborg foran med to mål - 23-21 - med et kvarter tilbage.

Hjemmeholdet var dog langt fra besejret, og det lykkedes endnu en gang at holde Aalborg fra scoring i en lang periode - denne gang på otte minutter. Skjern fik derfor udlignet til 23-23.

Holdene fulgtes ad til 25-25, og med tre minutter tilbage hamrede norske Sander Sagosen Aalborg foran 26-25.

Skjerns Lasse Mikkelsen udlignede til 26-26 på et straffekast, og da Sagosen brændte i den anden ende for Aalborg, fik Skjern den første matchbold. Den blev dog misbrugt, da René Rasmussen fik sit skud pareret.

Aalborg-træner Jesper Jensen tog i det efterfølgende angreb en timeout, uden held da Sagosen brændte.

Skjern-træner Ole Nørgaard havde mere succes med sin timeout otte sekunder før tid, da Lasse Mikkelsen i sidste sekund afgjorde kampen med målet til 27-26.