Skjern taber sæsonpremieren i tæt affære

Sønderjyskes håndboldherrer slog sidste sæsons bronzevindere fra Skjern med 27-25 i sæsonåbner.

Skjerns René Rasmussen blev med seks mål kampens topscorer. Arkivfoto.

Sønderjyske fik en fremragende start på sæsonen i Herre Håndbold Ligaen, da holdet tirsdag aften tog imod Skjern hjemme i Sønderborg.

Her blev sidste sæsons bronzevindere - og guldvindere fra 2018 - nemlig slået med 27-25 i begge holds første ligakamp på denne side af sommerferien.

Opgøret var en tæt affære. Sønderjyderne var foran med et enkelt mål ved pausen og fik altså lige nøjagtigt kørt sejren i hus i anden halvleg.

Skjern startede ellers bedst og var foran med tre mål efter lidt over ti minutter. Målforskellen forblev på tre, indtil Sønderjyske med en stærk slutspurt inden pausen fik vendt minus til plus, så holdet kunne gå i omklædningsrummet foran 12-11.

Udeholdet kom bedst ud fra pausen og fik hurtigt bragt sig foran igen. Det lykkedes Skjern at komme på 17-15, men denne gang gav Sønderjyske sig ikke yderligere.

Skjerns føring blev hurtigt indhentet, og Sønderjyske fik bragt sig på 20-19.

Herefter skiftede føringen hænder et par gange, men sønderjyderne var skarpest til sidst, og fra 23-23 så de sig ikke tilbage.

Tidligere tirsdag vandt Århus Håndbold 35-30 over KIF Kolding.