Skjern svækket mod KIF København

Skjern Håndbolds Daniel Svensson når ikke at blive klar til tirsdagens slutspilskamp mod KIF Kolding København. Også Kasper Søndergaard er ude.

danielsvenssonrod.jpg

Når Skjern Håndbold tirsdag aften skal jagte vigtige slutspilspoint hjemme mod KIF Kolding København, bliver det uden en af holdets profiler.

Under opvarmningen til Skjerns seneste kamp mod Århus Håndbold pådrog playmaker Daniel Svensson sig en forstrækning, og den er han ikke kommet sig helt over.

- Jeg når desværre ikke at blive klar mod Kolding efter den forstrækning, jeg pådrog mig i Aarhus, siger Daniel Svensson til TV2 Sport.

Hjemmeholdet må i forvejen undvære højrebacken Kasper Søndergaard, der er ude i resten af sæsonen, og skaderne rammer altså holdet på det værst mulige tidspunkt midt i slutspillet og med europæiske kampe forude.

Skjern har også noget at revanchere, eftersom holdet tabte den omvendte kamp mod Kolding København med hele 11 mål.

- Vi var ikke 100 procent til stede i den kamp, og er vi heller ikke det i aften, får vi røvfuld. Men hvis vi finder den rigtige indstilling frem, kan vi godt hamle op med dem, siger Skjerns Lasse Mikkelsen til klubbens hjemmeside.

Kolding København fører slutspilspuljen med seks point for tre kampe, mens Team Tvis Holstebro har fem point og Skjern fire. Nederst ligger Århus Håndbold uden point.

Efter kampen tirsdag har de to mandskaber hver to kampe tilbage i puljen.

 

/ritzau/