Skjern smider point mod Aarhus

Århus førte i store dele af kampen, men Skjern var med en god afslutning tæt på at snuppe sejren.

Skjern Håndbold

Skjern Håndbold forbliver foreløbig på tredjepladsen i herrernes håndboldliga, 888 Ligaen, efter et skuffende pointtab mod Århus Håndbold tirsdag aften.

Tilskuerne i Skjern Bank Arena måtte endda længe frygte et nederlag, men på en fin afslutning fik Skjern trods alt kæmpet sig op på 29-29.

Århus førte næsten uafbrudt i tre fjerdedele af kampen, og mindre end et kvarter før tid var Skjern bagud med tre mål, men så gik det pludselig stærkt.

Et par Århus-fejl kombineret med tre kvikke scoringer af Skjerns islandske bagspiller Tandri Mar Konradsson forvandlede 20-23 til 23-23 på blot halvandet minut, og så var det helt åbent igen.

Vestjyderne scorede yderligere to gange, inden Århus-skytten Minik Dahl Høegh fik sat en stopper en måltørke på fem minutter ved at reducere til 24-25.

Holdene fulgtes ad til 29-29, og Kasper Søndergaard havde chancen for at afgøre kampen for hjemmeholdet, men landsholdsveteranen skød forbi, og så sluttede det hele med en pointdeling.

Skjern har 17 point for 13 kampe på tredjepladsen i ligaen. Århus er nummer otte med fem point færre.