Skjern holder liv i semifinaledrømmen - slår KIF på hjemmebane

Skjern hentede sin første sejr i slutspillet, da holdet på hjemmebane slog KIF Kolding København

2:03
Med en sejr over KIF Kolding København holder Skjern liv i håbet om en plads i semifinalen i herrerligaen

Håndboldherrerne fra Skjern holder liv i ambitionen om at nå semifinalerne i DM-slutspillet.

Derimod er KIF Kolding København et skridt nærmere at have udspillet sin rolle i jagten på en plads blandt de sidste fire hold.

Det er konklusion efter lørdagens kamp mellem de to, som Skjern vandt 28-23 på hjemmebane.

Sejren bringer Skjern på tre point efter to kampe i pulje 1, mens KIF fortsat er helt uden point.

Aalborg og GOG har henholdsvis fire og to point efter én kamp. De mødes i Nordjylland søndag aften. De to bedste hold går videre til semifinalerne.

Indhentede københavnsk føring

Det var ellers KIF der fik den bedste start i lørdagens kamp med en føring på 8-4. Men Skjern nåede at svare tilbage i første halvleg, som sluttede 14-12 til hjemmeholdet.

Føringen blev øget i anden halvlegs start, men der var lagt op til en spændende slutfase, da KIF med et kvarter tilbage reducerede til 19-20 efter at have været bagud 14-20.

Men Skjern var altså bedst på dagen, og da hjemmeholdet bragte sig på 25-20, var spændingen forduftet.