Skjern slået af Kolding København

Skjern rykker ned på tredjepladsen efter nederlag til KIF Kolding København i håndboldligaen

Skjern i Champions League

Skjern Håndbold bytter plads med KIF Kolding København i håndboldligaen. Holdet er dermed på tredjepladsen med to spillerunder tilbage.

I kraft af en sejr på 28-26 i topopgøret mod Skjern lørdag aften har KIF nu 32 point, mens Skjern bliver på 31. Andenpladsen er vigtig, fordi den giver ekstra point med videre til slutspillet.

I topopgøret var KIF bedst i første halvleg og var undervejs oppe med fem mål, inden de første 30 minutter sluttede med en hjemmeføring på 14-11.

Men Skjern var ikke slået. Godt midtvejs i anden halvleg reducerede udeholdet til 18-19, og så var der lagt op til en spændende slutfase.

KIF var dog lige den tand skarpere på dagen og kunne fortjent afgøre kampen endeligt med målet til 28-24 med knap to minutter tilbage.

Team Tvis Holstebro har 36 point og ligner en vinder af grundspillet efter lørdagens hjemmesejr på 29-27 over Skanderborg.