Skjern napper top-målmand fra Mors-Thy

Skjern Håndbold har skrevet en treårig kontrakt med den rutinerede ligamålmand, 27-årige Søren Pedersen, der skifter fra Mors-Thy til Skjern til sommer.

maalmand.jpg

Afløseren for Tim Winkler på målmandsposten i Skjern Håndbold er fundet. Det skriver Skjern Håndbold i dag i en pressemeddelelse.

Fra næste sæson skal stortalentet Kristoffer Laursen danne målmandspar med den rutinerede ligamålmand Søren Pedersen, der skifter fra Mors-Thy til Skjern Håndbold på en treårig kontrakt.

En udpræget vinder

27-årige Søren Pedersen var i sidste sæson en af de helt store helte i Mors-Thy, der overraskede alt og alle med en DM-semifinaleplads.

Nu går turen til Skjern for den 191 centimeter høje målmand, der vil være at finde i Vestjylland indtil sommeren 2017.

- Med Søren Pedersen får vi en målmand med en udpræget vinderinstinkt, der samtidigt går ind i sine bedste år som målmand, siger Skjerns cheftræner Ole Nørgaard om tilgangen af klubbens kommende målmand.

Valget var meget let

Søren Pedersen, der tidligere har spillet i Aalborg Håndbold, glæder sig over skiftet til Skjern.

- Valget af Skjern Håndbold har været meget let for mig. En klub på et solidt fundament, der år efter år spiller med i toppen af dansk håndbold, er for alle meget attraktivt. Jeg er lykkelig over, at jeg i fremtiden får lov til at trække Skjern-trøjen over hovedet, siger Søren Pedersen.

Skuffelse i Mors-Thy

Søren Pedersen forlader Mors-Thy håndbold efter to sæsoner i klubben. En klausul gør det muligt for målmanden at skifte til en højere rangeret klub. Selvom skiftet sikrer Mors-Thy håndbold en overgangssum, er klubben ked af miste deres helt store profil.

- Vi er selvfølgelig kede af, at Søren forlader os. Søren har i flere år præsteret på højt niveau, og det er derfor naturligt at andre klubber også er interesseret i ham. Vi har fuld forståelse for, at han ønsker at prøve noget nyt og samtidig er vi også stolte over at vi igen har magtet at fastholde Sørens udvikling, så han nu er interessant for en top 5 klub, siger sportschef, Lars Svane Nielsen.