Skjern-målmand kørte galt inden lokalopgør

Skjerns førstemålmand, Emil Nielsen, kørte galt på motorvejen kort inden lokalbraget mod TTH Holstebro. Han sad derfor ude hele kampen.

Skjern-keeper Emil Nielsen kørte galt på motorvejen få timer før lokalbraget mod TTH Holstebro. Alligevel så han kampen fra sidelinjen.
Skjern-keeper Emil Nielsen kørte galt på motorvejen få timer før lokalbraget mod TTH Holstebro. Alligevel så han kampen fra sidelinjen.
Foto: Jonas Bach Sørensen, TV MIDTVEST

Målmand i Skjern Håndbold, Emil Nielsen, der ellers er førstevalget i Skjern-målet, måtte her til aften se nederlaget mod TTH Holstebro blive en realitet på sidelinjen, efter at han få timer inden kampen var involveret i en færdselsulykke på motorvejen. 

- Jeg kører på motorvejen og der lå en genstand, der var ganske stor, som jeg forsøger at undvige, og så kører jeg frontalt ind i autoværnet, lyder det fra målmanden efter kampen. 

Emil Nielsen kom ikke til skade ved ulykken og var derfor også til stede under hele kampen på hjemmebanen i Skjern.

- Jeg har det efter omstændighederne okay. Jeg har ikke nogle fysiske mén, kun lidt hold i nakken og det er til at leve med efter sådan en oplevelse, siger han. 

Målmanden var egentlig trukket i målmandstrøjen på trods af den voldsomme oplevelse, men så ændrede han alligevel holdning, selvom hans kvaliteter var tiltrængt på banen, hvor Skjern var bagud stort set hele kampen.

- Man er selvfølgelig rigtig rigtig chokeret. I starten var jeg egentlig klar til at spille, men så kunne jeg godt mærke, at så syntes jeg ikke, at det var så fedt alligevel, og så kunne jeg mærke det i nakken, og besluttede derefter, at vi venter til på søndag med at spille, siger Emil Nielsen kort efter kampen.

- Det var da helt forfærdeligt at se på i dag. Det var ikke en god kamp. Det var en ommer, så vi må gøre det bedre på søndag, fastslår han.

1:08
Se interview med Emil Nielsen, hvor han forholder sig til færdselsuheldet.