Skjern må tage den hårde vej videre i CL

Uafgjort på hjemmebane mod ukrainske HC Motor Zaporozhye betyder, at Skjern slutter som toer i CL-gruppe.

Skjern i Champions League

Håndboldherrerne fra Skjern får til foråret den sværest mulige vej videre fra 1/16-finalen i Champions League.

Det står klart, efter at Kasper Søndergaard og holdkammeraterne søndag spillede 36-36 på hjemmebane mod ukrainske HC Motor Zaporozhye.

Det uafgjorte resultat betyder, at vestjyderne slutter som toer i Champions Leagues gruppe D efter de ukrainske gæster.

Allerede før kampen havde Skjern sikret sig en plads videre i Europas største klubturnering, og søndag skulle det afgøres, hvem træner Ole Nørgaards mandskab får fornøjelsen af at møde i 1/16-finalen til februar og marts.

Nederlaget betyder, at det stærke hviderussiske hold Meshkov Brest venter. Meshkov får samtidig fordel af hjemmebane i returkampen.

Hviderusserne har vundet Champions Leagues gruppe C med otte sejre i ti kampe.

Var det lykkedes for Skjern at slå Motor Zaporozhye, så ville vestjyderne i stedet stå over for spanske Naturhouse La Rioja i 1/16-finalen. Og så ville Skjern have fordel af hjemmebane i den sidste og afgørende kamp.

Søndagens opgør i Skjern var en særdeles tæt affære med ukrainske Motor Zaporozhye i front i flere perioder. Ved pausen førte gæsterne 19-17, og med to et halvt minut lød den ukrainske føring på 35-32.

Med en stærk slutspurt lykkedes det at få uafgjort, men Motor Zaporozhye tog alligevel gruppens førsteplads.