Skjern leverede sensationen: Sendte Veszprem ud

Skjern Håndbold er klar til kvartfinalen i Champions League.

Så er sensationen er realitet: Skjern Håndbold er efter samlet sejr over den ungarske storklub Veszprem klar til kvartfinalen i Champions League.

Skjern Håndbold vandt overraskende det første opgør i Skjern med syv mål (32-25), og lørdagens kamp i Ungarn endte med sejr til hjemmeholdet på 34-29.

Ungarerne førte 16-13 ved pausen, men trods et stort pres fra de omkring 5000 ungarske tilskuere lykkedes det altså vestjyderne at begrænse nederlaget og dermed sikre sig den samlede sejr.

- Det er svært at sætte ord på. Det er ubeskriveligt. Uha... man skal lige sunde sig lidt. Man kan ikke helt tro, at det virkelig sker, så man skal huske at nyde det. Og det er det vi gør lige nu, lød det fra Skjerns højre fløj René Rasmussen til TV 2 Sport kort efter slutfløjtet.

Skjerns rutinerede højre back Kasper Søndergaard, der ellers har erfaringer fra stribevis af slutrunder med landsholdet, var helt på linie med René Rasmussen.

- Det er uvirkeligt, og det er en meget, meget stor præstation. I al beskedenhed tror jeg, at det er en af de største, som et dansk hold har været med. Det er jeg personligt utroligt stolt over at prøve, og jeg er glad på klubbens vegne og alle mine holdkammeraters. Der er nogle unge gutter imellem, som ikke har prøvet så meget, men som bare viser i dag, at de har kæmpe mandsmod. sagde Søndergaard til TV 2 Sport.

Anders Eggert scorede syv mål for vestjyderne. Den tidligere Holstebro-spiller Peter Nenadic blev topscorer for Veszprem med ni mål.  

Interview med Skjerns René Rasmussen.