Skjern hyldet for en flot sæson

Håndboldherrerne fra Skjern var torsdag eftermiddag på besøg på rådhuset i Ringkøbing for at blive hyldet efter en af klubbens bedste sæsoner.

0406Skjernhyld.jpg

Håndboldtøjet var skiftet ud med habitter, da spillerne fra Skjern Håndbold blev hyldet på Rådhuset i Ringkøbing. Selvom det kun blev til DM-sølv, har det været en af klubbens bedste sæsoner. Udover DM sølv vandt Skjern også pokalfinalen og fik bronze i EHF-cuppen.

-  Det her har uden tvivl været en af klubbens bedste sæsoner. Med tre medajler så er vi nået langt. Men vi husker også alle sammen den december, vi havde, hvor vi var langt nede i kulkælderen. Derfor betyder de her titler rigtig meget, når man tænker på, at vi også har været langt nede og vende, siger fløjspiller Rene Rasmussen.

Den gode sæson blev markeret på rådhuset, hvor spillerne blev taget imod med et glas champagne af byrådet, kommunens direktion og borgmester Iver Enevoldsen.

- Det er jo en fantastisk præstation, som Skjern Håndbold har ydet. Det er vi stolte over, så det syntes vi, at det skulle markeres i byrådssalen, siger borgmesteren.

- Det er stort at få lov til at være en del af det her og få lov til at sætte kommunen mere på landkortet. Så det er en stor oplevelse at være med til at fejre med kommunen og byrådet, fortæller Rene Rasmussen.

Torsdag eftermiddag bliver spillerne også hyldet i gågaden i Skjern.

040615Medaljer_type1.jpg

040615borgmester_type1.jpg

040615salen_type1.jpg