Skjern henter Mors-Thy's anfører

Skjern Håndbold har skrevet en toårig kontrakt med Mors-Thy's anfører, venstrefløjen Morten Balling.

MortenBalling222.jpg

Som T/MIDT-VEST kunne fortælle i går, har Skjern Håndbold skrevet kontrakt med Mors-Thy's anfører, Morten Balling, der begynder i Skjern til sommer. Det skriver håndboldklubben i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

I sidste sæson fik han debut på landsholdet og blev nummer fire på den samlede topscorerliste i Herrehåndboldligaen med 139 mål i 23 kampe. Fra næste sæson og to år frem er han at finde i Skjern Håndbold.

- Jeg ser frem til at komme til en klub, som er med til at præge dansk håndbold, og som jeg altid har hørt positivt om. Med skiftet til Skjern ser jeg frem til at komme til at spille under Ole Nørgaard, som jeg haft som træner på ungdomslandsholdet. Han er en rigtig god træner, som kan hjælpe mig med at fortsætte min spillemæssige udvikling, siger25-årige Morten Balling.

Balling har fremtiden foran sig

Skjerns cheftræner Ole Nørgaard glæder sig over kontraktunderskrivelsen med en alsidig og spændende spiller, der ifølge Nørgaard stadig har fremtiden foran sig.

- Han har en række indlysende offensive kompetencer på både venstrefløj og som bagspiller, der gør, at vi har sikret os en oplagt forstærkning til truppen, siger Ole Nørgaard.