Skjern henter islandsk landsholdskeeper i næste sæson

Målmanden Björgvin Páll Gústavsson har skrevet under på en toårig kontrakt i Skjern gældende fra næste sæson.

Björgvin Páll Gústavsson har landsholdserfaring.
Björgvin Páll Gústavsson har landsholdserfaring.
Foto: Scanpix / Claus Fisker

Skjerns håndboldherrer har fået målmandskabalen til at gå op i næste sæson.
    
Den 32-årige islandske landsholdsmålmand Björgvin Páll Gústavsson skal til næste sæson afløse Tibor Ivanisevic, der er blevet solgt til Bundesligaen.
    
Dermed vil Skjerns målmandsduo i den kommende sæson bestå af stortalentet Emil Nielsen og rutinerede Björgvin Páll Gústavsson, der har spillet knap 200 A-landskampe for Island.
    
- Vi er i rekrutteringen gået målrettet efter at hente en målmandsprofil, der har andre kompetencer end Emil Nielsen, siger Skjern-træner Ole Nørgaard til klubbens hjemmeside.
    
Den nye keeper har skrevet under på en toårig aftale gældende fra sommeren 2018.
    
Björgvin Páll Gústavsson var med til, at Island vandt OL-sølv i 2008 og EM-bronze i 2010.
    
Han har derudover international erfaring fra såvel Champions League som fra Bundesligaen, hvor han blandt andet har spillet i storklubben Magdeburg.
    
- Han har erfaring fra allerøverste hylde og med sine mangeårige meritter fra det islandske landshold skal han understøtte og supplere Emil Nielsen.
    
- Med tilgangen af Björgvin står vi stærkt rustet i de kommende sæsoner på målmandspositionen, mener Ole Nørgaard.
    
Den 193 centimeter høje islænding, der er udtaget til Islands EM-trup i januar, ser frem til skiftet til de forsvarende vice- og pokalmestre fra Skjern.
    
- Jeg glæder mig til at spille i Skjern og i den danske liga, og så ser jeg frem til at spille på hold med alle de skandinaviske legender, som jeg har spillet mod i mine 14 år på landsholdet, siger Björgvin Páll Gústavsson.
    
/ritzau/