Skjern Håndbold jagter medaljer

Skjern går ind til sæsonen 2015/2016 med ambitioner om medaljer og kvalifikation til endnu en europæisk turnering.

Skjern_Haandbold_jubel_0.jpg

En ny sæson betyder nye målsætninger. Også i Skjern Håndbold. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Over sommeren har klubben sagt farvel til store spillere, som blandt andre anfører Henrik Møllgaard, der i det kommende år spiller i PSG Handball.Men samtidig er der kommet nye profiler til, og derfor tør man godt fastholde målsætningen om medaljer og kvalifikation til en ny europæisk turnering.

- Vi er en ambitiøs håndboldklub, der vil være med i toppen, og derfor sætter vi os også nogle ambitiøse målsætninger. Der har været nogle udskiftninger i truppen, men vi har fuld tillid til, at den trup vi har i år, kan opfylde vores mål, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

Realistiske målsætninger

I spillertruppen er der også stor tro på, at målene er nået, når sæsonen 2015/2016 når sin afslutning til foråret.

- Det er absolut realistiske målsætninger, som vi går 100 procent efter at nå. Det er klart, at der med Møllgaards skifte er andre, der må steppe op, men med den bredde og styrke vi har i truppen, er jeg ikke så bange for det, siger Daniel Svensson.

Skjern står allerede i én finale i den kommende sæson, da holdet som pokalvindere er kvalificeret til Super Cup, der spilles d. 20. august i Skjern Bank Arena.

- Vi vil selvfølgelig gerne spille flere finaler end den. Vi vil gøre alt for at komme til at spille både pokalfinale og DM-finale igen. De står højt på ønskelisten. Men nu må vi se. Heldigvis er alle medaljer flotte, lyder det fra Svensson.