Skjern Håndbold: Arenaen er for lille

- Vi har brug for flere siddepladser og bedre forhold for sponsorerne, siger klubbens formand. Samtidig går der rygter om, at klubben skal spille i feriebyen Søndervig.

110212_Skjern_Bank_Arena.jpg

Hvis Skjern Håndbold skal være med i toppen af dansk håndbold, er der brug for langt bedre faciliteter på hjemmebanen.

Så kontant lyder budskabet nu fra den vestjyske håndboldligaklub.

- Hvis man skal være med i top fire - hvilket er vores sportslige ambition - så er det helt sikkert et krav og et stort ønske fra Skjern Håndbold at få endnu bedre faciliteter. Ellers kan det simpelt hen ikke lade sig gøre, siger klubbens formand Carsten Thygesen.

Ny hjemmebane i Søndervig?

Det ville måske være mest oplagt at udbygge klubbens nuværende hjemmebane, Skjern Bank Arena, eller bygge nyt et andet sted i byen. Men der er også en mere overraskende mulighed i spil - Dagbladet Ringkøbing-Skjern skriver lørdag, at købmanden i Søndervig, Keld Hansen, drømmer om eat få klubben til at spille i en ny arena i feriebyen.

Keld Hansen siger til TV/MIDT-VEST, at det ikke er hans idé - til gengæld synes han, at ideen lyder meget spændende. Planen er at bygge en ny arena sammen med et nyt badeland og 300 ferieboliger på en mark uden for Søndervig.

Ringkøbing-Skjerns borgmester Iver Enevoldsen (V) har ingen kommentarer til ideen om en arena i Søndervig. Formanden for Skjern Håndbold Carsten Thygesen siger, at man på forhånd ikke vil udelukke noget - først skal alle muligheder undersøges.

- Personligt er mit største ønske, at vi fik en ny arena med plads til 4000- 5000 tilskuere her i byen og fyldte den op hver anden søndag. Det tror jeg faktisk også på kunne lade sig gøre. Men jeg har også respekt for, at vi er blevet en stor kommune, og at der kan være politisk ønske om andre løsninger, siger Carsten Thygesen.  

Overhalet indenom

 Skjern Bank Arena har plads til 2400 tilskuere - med 1300 siddepladser. Det betyder, at syv-otte ligaklubber dermed har overhalet Skjern og kan tilbyde tilskuere og sponsorer langt bedre forhold.

- Hvad angår faciliteter er vi allerede blevet overhalet. Derfor skal vi huske at sadle, mens tid er, siger Carsten Thygesen.

 Interview med formanden for Skjern Håndbold, Carsten Thygesen:

2:50

Interview med Ringkøbing-Skjerns borgmester Iver Enevoldsen:

2:07

 

 

 

2:12
Håndboldklub efterlyser bedre forhold på hjemmebanen - samtidig går der rygter om at klubben skal spille i Søndervig.