Skjern Håndbold indtager førstepladsen efter storsejr

Der var klasseforskel, da Skjern Håndbold tirsdag aften mødte GOG Håndbold.

Bjarte Myrhol afslutter imellem to GOG-spillere.

Vestjyderne vandt den interne topdyst på Fyn med en sejr på 31-26.

GOG kom godt nok foran med 1-0, men det skulle vise sig at blive værternes eneste føring i kampen. Ved pausen førte Skjern 16-12, blandt andet efter fem mål af Anders Eggert.

Klasseforskellen blev endnu mere tydelig fra begyndelsen af anden halvleg, hvor Skjern udbyggede føringen til ni mål. GOG kom dog stærkt tilbage og fik reduceret gæsternes forspring til tre mål, men det var alt for sent. Skjern-spillerne holdt stand, selv om de muligvis var lidt mærkede efter at have spillet Champions League-kampen ude mod Ademar Leon i Spanien lørdag.

Skjerns Bjarte Myrhol havde dog kræfter nok til at sætte kampens sidste scoring ind fra stregen få sekunder før tid. Anders Eggert, Kasper Søndergaard, René Rasmussen og Markus Olsson scorede hver seks gange for Skjern, mens Niclas Kirkeløkke, Mark Strandgaard og Lasse Kjær Møller hver lavede fem mål for hjemmeholdet.

Efter kampen ligger Skjern Håndbold på førstepladsen i 888ligaen.