Skjern Håndbold fik prygl i Aalborg

Håndboldmestrene blev slået med hele 37-26 af et Aalborg-hold, der endnu ikke har sat point til i denne sæson

Skjern Håndbolds Jan Grebenc stoppes af Aalborg Håndbolds Omar Ingi Magnusson i Herrehåndbold Liga-kampen mellem Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold.

Aalborg Håndbold har fortsat maksimumpoint i Herre Håndbold Ligaen, efter at nordjyderne hentede en sikker 37-26-sejr over de danske mestre fra Skjern onsdag aften.

Det er Aalborgs fjerde sejr i lige så mange kampe, og det bringer holdet op på siden af TTH Holstebro i toppen af tabellen.

Gæsterne var foran 6-5, men derefter tog hjemmeholdet over og skød sig til en føring på 19-14 ved pausen, efter en første halvleg hvor ti forskellige Aalborg-spillere kom på måltavlen.

Skjern kom i den forgangne weekend godt fra start i Champions League, men på hjemlig grund har vestjyderne haltet noget i begyndelsen af den nye sæson.

Profil tilbage hos Skjern

Onsdagens nederlag er således holdets tredje i fem kampe, men måske er der lysere tider på vej.

I hvert fald var erfarne Thomas Mogensen tilbage på holdet efter en mindre skadespause, men den mangeårige Flensborg-profil kunne ikke hjælpe sit hold til point i denne omgang.

Aalborg bevarede forspringet i begyndelsen af anden halvleg, men et par tekniske fejl og redninger fra Björgvin Gustavsson i Skjern-målet bragte gæsterne en smule tilbage i kampen.

Da føringen var reduceret til 21-19, tog Aalborg-træner Stefan Madsen timeout, og herfra var det igen hjemmeholdet, der trak fra.

4317 tilskuere kunne se Aalborg score kampens sidste seks mål og sørge for de knusende sejrscifre.