Skjern-formand: Jeg er afklaret

Håndboldklubben Skjern skal i aften slå Team Tvis Holstebro, mens BSV skal smide point i deres kamp, hvis vestjyderne skal nå semifinalerne.

091211_Carsten_Thygesen.jpg

Klubbens semifinale-skæbne er ude af Skjern Håndbolds hænder efter et skuffende slutspil i Boxerherreligaen. I sidste slutspilskamp møder de lokalrivalerne fra Team Tvis Holstebro, der allerede er sikret en plads i årets semifinaler. Derfor er det simpel matematik – Skjern SKAL vinde, hvis ikke sæsonen skal slutte i aften.

 - Jeg er helt afklaret. Vi skal vinde, og Bjerringbro-Silkeborg skal smide point. Så simpelt er det. Selvom Holstebro er sikret en plads i semifinalerne, vil de slå os for enhver pris. Vi får absolut ingenting foræret, siger bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen.

Selvom semifinalepladsen langt fra er sikret, har de alligevel været en godkendt sæson, hvor marginalerne ikke altid er Skjerns vej.

-Jeg kan dele sæsonen i flere dele. Champions League-eventyret var en stor succes. I pokalturneringen var det marginaler, der gjorde, at vi røg ud. I grundspillet var vi fremragende. Slutspillet vil jeg mere eller mindre betegne som en fiasko, siger Carsten Thygesen. 

Kampen mellem Team Tvis Holstebro og Skjern Håndbold bliver spillet i aften kl. 18.30 i Gråkjær Arena.