Skjern forlænger med veteran

Skjern Håndbold har forlænget aftalen med den 37-årige stregspiller Thomas Klitgaard. Samtidig vil klubben fredag præsentere to nye spillere.

klitgaard.jpg

Thomas Klitgaard tager et år mere i den grønne trøje i Skjern. Det ligger fast, efter at parterne tirsdag har forlænget stregspillerens kontrakt.

37-årige Klitgaard har spillet 228 førsteholdskampe, og er dermed den spiller i Skjern-truppen, der har spillet fleste kampe for klubben.

- Jeg har stadig lyst til at spille håndbold, og jeg er sulten efter at præstere og vinde flere titler. Med det hold, vi har i Skjern, tror jeg også på, at vi kan vinde. Derfor vil jeg også gerne være en del af holdet næste år, siger Thomas Klitgaard.

Thomas Klitgaard har spillet en enkelt A-landskamp, og blev kåret til bundesligaens bedste stregspiller, da han over en tre-årig periode spillede i den tyske klub MT Melsungen.

Fredag vil Skjern Håndbold desuden præsentere to nye spillere til den kommende sæson. Formand for Skjern Håndbold Carsten Thygesen fortæller, at der er tale om en ny stregspiller og en ny målmand.

Formanden vil ikke sætte navne på de nye spillere, men et godt bud kan være den norske landsholdsstreg Bjarte Myrhol, der tidligere har været rygtet til klubben.