Skjern bekræfter salg af pokalhelten Tibor

Det ville være på grænsen af ufornuft at sige nej til tilbuddet, siger Skjerns formand.

Rygtet har svirret længe - og nu bekræfter Skjern Håndbold så, at klubben efter denne sæson sælger den serbiske målmand Tibor Ivanisevic til HSG Wetzlar fra den tyske bundesliga.

- Vi har fået et bud i en størrelsesorden, hvor det vil grænse til vestjysk ufornuft at sige nej, siger Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

Hvor stort et beløb det drejer sig om, ønsker han ikke at fortælle.

Salget er bemærkelsesværdigt, fordi Skjern i foråret fik ekstra hjælp af sine sponsorer til at forlænge kontrakten med den 27-årige serber.

Tibor Ivanisevic kom i første omgang til Skjern på en halvårlig aftale i januar, og ene mand havde han en meget stor del af æren for, at klubben kort tid efter vandt årets pokalturnering.

I den nye sæson har han dog stået noget i skyggen af klubbens nye målmand, den 20-årige Emil Nielsen, der er hentet i Aarhus.

- Enhver dansk ligaklub vil selvfølgelig begræde tabet af en profil som Tibor Ivanisevic, og vi havde også håbet at holde længere på ham. Nu håber vi i stedet, at han - sammen med Emil - kan sikre klubben endnu flere medaljer i denne sæson inden sit næste karrieretræk, siger Carsten Thygesen.

Hvem der skal afløse den populære serber, har klubben endnu ikke styr på.

- Vi går nu i gang med en at se på, hvilken profil vi skal bruge. Det er stadig vores ambition at have to gode målmænd, siger Carsten Thygesen til TV MIDTVEST.