Skjern Bank i ny blødning: Udskyder regnskab

Krisen i landbruget giver endnu en lussing til Skjern Bank. For ti dage siden nedjusterede banken resultatet til et nul. Men det står meget værre til.

Skjern Bank oplyser i en fondbørsmeddelelse , at Finanstilsynet er i gang med at rode bilagene igennem i en inspektion, der endnu ikke er afsluttet.

Det betyder, at regnskabet bliver udskudt i to uger, og at resultatet helt sikkert lander i minus.

- Finanstilsynets igangværende undersøgelse og en fortsat dialog om yderligere nedskrivninger på kundetilgodehavender forventes at føre til, at banken vil foretage yderligere nedskrivninger i regnskabet for 2014, som vil føre til et negativt resultat, lyder det fra banken i fondbørsmeddelelsen.

Ingen til at være urolig

Skjern Bank har også valgt at sælge aktier i DLR Kredit for 75 millioner kroner for at styrke bankens kapital. Banken uderstreger dog i børsmeddelsen, at der ikke er grund til at være urolig.

- Bankesn kapital vil uanset at driftsresultatet for 2014 ender med et negativt resultat, fortsat være betryggende. Der forventes for 2015 et basisresultat i intervallet 115 - 125 millioner kroner, skriver Skjern Bank afslutningsvis.