Skjern Bank Arena ødelagt af vand

To landskampe flyttes til den runde hal i Herning.

03011_3Vandarena.jpg

Den store arena i Skjern Kulturcenter blev søndag eftermiddag ramt af en omfattende vandskade. 

Over 700 kubikmeter vand er fosset ind i Skjern Bank Arena, og gulvet er så ødelagt, at to håndbold-landskampe søndag eftermiddag bliver flyttet fra Skjern til den runde hal i messecentret i Herning. 

Kulturcentrets direktør K. E. Kristensen havde ellers håbet, at det kunne lade sig gøre at beholde kampene i Skjern, men Dansk Håndbold Forbund besluttede mandag formiddag at flytte kampene.

Brækker gulvet op

Det var et sprængt vandrør, der var skyld i skaderne. En af kulturcentrets naboer opdagede,  at der fossede vand ud af en af nødudgangene, og da K. E. Kristensen undersøgte problemet, stod der blank vand inde i hallen. Håndværkere er nu gået i gang med at brække gulvet op.

Skjern Kulturcenter er en selvejende institution, men Skjern Bank Arena er ejet af Ringkøbing-Skjern Kommune. Skaderne i arenaen skal i løbet af mandagen vurderes af en forsikringsmand.

Vandskaderne får i første omgang ingen betydning for Skjern Håndbolds ligahold, idet ligaen holder pause på grund af VM i Sverige. Søndagens landskampe er Brasilien mod Sverige og Danmark mod Tunesien.

 

Eksternt link - læs mere om flytningen af de to landskampe.

030111_4Vandarena_0.jpg

030111_5Vandarena_0.jpg