Skive-virksomhed modtager 2,4 mio. til idéudvikling

Suntherm i Skive får som eneste virksomhed i landsdelen del i 40 mio. kr. fra Markedsmodningsfonden.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen håber på, at Suntherm i Skive med økonomisk rygstød kan skabe flere arbejdspladser i byen.
Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen håber på, at Suntherm i Skive med økonomisk rygstød kan skabe flere arbejdspladser i byen.
Foto: Arkiv

18 innovative forretningsidéer og projekter får nu et økonomisk rygstød på 40 mio. kr. fra Markedsmodningsfonden til at komme hurtigere på markedet og skabe ny vækst. 

Eneste virksomhed i det midt-og vestjyske, som får del i millionerne, er Suntherm i Skive. Deres projekt Smart Heat – et varmeanlæg til erstatning af fossile brændsler -  modtager 2,4 milioner kroner.

- Markedsmodningsfonden har vurderet at Suntherm i Skive har et spændende projekt, der handler om bedre vilkår i forhold til forsyningssektoren og også omstilling til en ny grøn teknologi, siger erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen til TV MIDTVEST.

- Og derfor har man så givet et pænt millionbeløb til at være med til at fremme denne her grønne omstilling, og det er jo ikke mindst fordi, det også på sigt kan skabe arbejdspladser både i Skive men også skabe en vækst, som man kan profitere af i Skive, så der kan skabes flere arbejdspladser, hvis man får det her eksporteret.

Virksomheden forventer at genere 35-50 arbejdspladser i løbet af 5 år.

Læs mere på www.markedsmodningsfonden.dk.