Skive-sponsor bag nyt cykelhold

Et rekonstrueret cykelhold med base i Skive er nu klar til at rulle ud på landevejene.

Det nye cykelholdet Team Coloquick blev præsenteret fredag aften i Nr. Søby-Højslev Arena foran 300 indbudte gæster. Team Coloquick er det nye navn på det cykelhold, der tidligere hed Team Designa Køkken-Knudsgaard.

Det er Skive-firmaet Calvex, der med en økonomisk indsprøjtning har sikret, at de 12 ryttere, der i dag er på holdet, nu snart kan rulle ud på landevejene. Og der er store forventninger til det rekonstruerede cykelhold.

Køkkenproducenten fra Kjellerup, Designa Køkken, har ellers siden 2004 lagt navn til holdet, som er et af landets stærkeste cykelhold - men nu er det altså slut.

Calvex var allerede en del af holdets sponsorkreds og arbejder med at optimere kalvestalden, som ifølge virksomheden er en forudsætning for god mælkeproduktion. Navnet coloQuick stammer fra et af virksomhedens nye produkter.

På Calvex A/S hjemmeside forklarer virksomhedens direktør, Brian Pedersen, at man er gået ind i projektet, da coloQuick konceptet skal lanceres internationalt:

- Og historien har jo vist, at et navnesponsorat i cykelsporten er en meget effektiv måde at brande et navn/produkt på, lyder det.

- Vi synes samtidig, at det cykelhold, som personerne bag det nuværende Designa Køkken-Knudsgaard har bygget op, er utrolig flot. Det er vi stolte over og glæder os til at være en del af, skriver Brian Pedersen på hjemmesiden.

Målsætningen er Post Danmark Rundt i år. Noget, der som bekendt glippede i år.