Skive-spiller spyttet i ansigtet

Den tidligere Viborg-spiller Martin Svensson sendte efter 1. divisionsopgøret mellem Skive IK og Vejle Boldklub en spytklat i ansigtet på Andreas Albech.

Søndag eftermiddag hentede Skive IK en imponerende 3-2 sejr på udebane imod Vejle Boldklub i fodboldens 1. division. Kampen fik et ærgerligt efterspil, da Vejle-spilleren Martin Svensson spyttede Skives Andreas Albech i ansigtet.

Skive IK's sportschef, Jesper Larsen, siger til bold.dk, at det var rigtigt usportsligt af den tidligere Viborg-spiller, men han har ikke tænkt sig at gå videre med sagen.

- Vi gider ikke bruge mere krudt på det. Sådan noget er usportsligt, men det er ikke noget, vi gør mere ved. Alle begår fejl, og det her var en fejl fra hans side, siger Jesper Larsen til bold.dk

VB beklager

I Vejle Boldklub tager sportschef, Steen Thychosen, afstand fra episoden på trods af, at han endnu ikke har talt med Martin Svensson.

- Vores træner har personligt undskyldt over for Albech efter kampen. Som sportschef kan jeg sige, at det ligger langt væk fra de værdier, vi gerne vil stå for i Vejle Boldklub. Det tager jeg en samtale med Martin Svensson om, og jeg ringer også op til Jesper Larsen i Skive for at beklage, at det her er sket, siger Steen Thychosen til bold.dk.

Martin Svensson spillede en enkelt sæson i Viborg FF, inden han i sommer skiftede til Vejle Boldklub. Det er ikke første gang, han har haft disciplinære problemer - tidligere i karrieren har han været beskyldt for både et lemfældigt forhold til mødetider samt sløsede træningsindsatser i Silkeborg IF.