Skive sætter point til i oprykningskampen

Skive har nu hele 6-point op til 1. pladsen i 1. division efter dagens nederlag.

Fire hold kæmper nu for alvor med om anden- og tredjepladsen, efter Skive i dag måtte se sig slået 2-0 af Fredericia.

Udebaneturen gik langt fra efter planen. Efter 18 minutter headede den tidligere Skive spiller Morten Bech Andersen Fredericia i front. Og midt i anden halvleg lukkede og slukkede Mathias Hebo Rasmussen dagens kamp med 2-0 scoringen til Fredericia.

Imens sikrede rivalerne i topstriden Hobro sig en 2-0 sejr hjemme mod bundproppen fra AB. Dermed har Skive seks point op til Hobro inden sæsonens sidste syv kampe. Og de bliver for alvor pustet i nakken af forfølgerne.

For ikke nok med nederlaget vandt alle Skive-konkurrenterne i topstriden også torsdagens kampe.

Vendsyssel FF vandt med 2-1 over Fremad Amager på udebane. Nordjyderne kom foran efter knap en times spil ved Thomas Dalgaard, men blev kort efter reduceret til ti mand.

Fremad Amager udlignede via hjørnespark efter 85 minutter, men to minutter inde i dommerens overtid sørgede Ninos Gouriye for tre point til Vendsyssel, da han tordnede bolden fladt i mål.

Roskilde vandt med 2-1 ude over Næstved, og FC Helsingør sikrede sig med to scoringer i de sidste fem minutter en 2-0-sejr ude over HB Køge.

Kun nummer et rykker direkte op i Superligaen, mens nummer to og tre skal spille playoffkampe mod Superligaens nummer 13 og 12 om en billet til Danmarks bedste fodboldrække i næste sæson.