Skive-profil på landsholdet

Jan Pytlick vil teste Jane Schumacher fra Skive - samtidig er Trine Troelsen tilbage på holdet.

050313_Jane_Schumacher.jpg

En af de største profiler på Skives hold i kvindernes håndboldliga - playmakeren Jane Schumacher - får nu chancen på A-landsholdet.

Landstræner Jan Pytlick har udtaget Jane Schumacher til den trup, der den 20-23. marts spiller Golden League i Frankrig.

- Vi ser os hele tiden om efter nye spændende spillere, og vi har holdt særligt øje med Jane Schumacher, der har spillet en rigtig fin sæson for Skive fH. Hun er en dygtig spiller, der har performet på højt niveau, og vi glæder os til at prøve hende af på landsholdet, siger assisterende landstræner Ulrik Kirkely i en pressemeddelelse.

Jane Schumacher, der med 102 mål ligger som nummer otte på ligaens topscorer-liste, spillede ungdomshåndbold i Viborg. Hun har i lang tid været betragtet som et stort talent og har for alvor fået sit gennembrud efter Skives oprykning til håndboldligaen.

Comeback til Troelsen

Med i truppen til Golden League er også FC Midtjyllands Trine Troelsen, der efter en lang karriere på landsholdet blev valgt fra til sidste års EM-slutrunde i Serbien.

Der er i alt 11 midt- og vestjyske spillere i truppen.

Eksternt link - se hele truppen her: