Skive: Islam-kritisk demonstration mødt af modstand

Stop Islamiseringen af Danmark var i aften nået til Skive på deres tur rundt i landet. Her blev de igen mødt af en moddemonstration.

DemonstrationSKive_0.jpg

I aften blev der igen afholdt demonstration mod islam i landsdelen.

Denne gang var partiet Stop Islamiseringen af Danmark nået til Skive på deres tur rundt i landet.

Her forsøgte de at sprede et budskab om, at muslimernes tro og kultur er skadeligt for det danske samfund. Og nogle bakkede op om demonstranternes synspunkter:

- Jeg vil gerne støtte det synspunkt, at det er os, der skal bestemme, hvordan indvandringen til vores land skal være. Og det synes jeg ikke, vi gør nu. Jeg synes, der er for let adgang til at komme hertil, sagde en af demonstranterne, Inge Lise Lyse.

Rejsende racisme-cirkus

Men som ved de tidligere demonstrationer var der også i aften arrangeret moddemonstration - i den anden ende af gågaden var omkring 200 skibonitter samlet for at vise, at byen har plads til alle.

Jeg synes, det er noget af en provokation, at der kommer sådan en flok, hvad skal man sige, sådan et cirkus i rejsende racisme og forsøger at fremprovokere noget, som der ikke er grund til her i byen, sagde Martin Mørch, der var taler for Skive for Mangfoldighed.