Skive IK flytter kamp, fordi stadion står under vand

Spar Nord Arena, hvor Skive IK spiller sine hjemmekampe, står under vand. Derfor flyttes søndagens kamp mod Brabrand til Egeris.

Sidst Skive IK spillede mod Nykøbing var der også vand på banen. Men på hjemmebanen Spar Nord Arena ligger der så meget vand, at der ikke kan spilles.
Sidst Skive IK spillede mod Nykøbing var der også vand på banen. Men på hjemmebanen Spar Nord Arena ligger der så meget vand, at der ikke kan spilles.
Foto: Scanpix / Anders Kjærbye

Når Skive IK's fodboldherrer spiller sæsonens første hjemmekamp i 1. division, så bliver det ikke på den sædvanlige hjemmebane, Spar Nord Arena. 

Banen står under vand, fordi der er kommet så meget nedbør i løbet af de seneste dage. 

Derfor bliver kampen mod Brabrand klokken 14.30 afviklet på stadion i Egeris.

- Det er selvfølgelig ikke optimalt, men det er bedre at rykke den derud, end at kampen aflyses, siger Rasmus Brandhof, der er sportschef for Skive IK.  

I løbet af lørdagen har klubben flere gange været på Spar Nord Arena for at kigge nærmere på banen.

- Jeg var dernede i om morgenen, og begge målfelter og op igennem midten var der helt dækket af vand. Stadioninspektøren var der så om eftermiddagen, og der var det ikke blevet bedre. Så han vurderede, at der ikke kunne spilles, siger Rasmus Brandhof. 

Han fortæller, at banen godt nok er drænet, men fordi stadionet ligger så lavt og er placeret op ad en å, er det ekstra udsat. 

I forbindelse med blandt andet frostvejr er der flere gange blevet spillet på stadionet i Egeris, som lever op til de officielle mål og sikkerhedskrav. 

DBU har desuden også givet dispensation til at afvikle kampen på i Egeris.

Kampen bliver spillet klokken 14.30, og adressen er Skyttevej 6, 7800 Skive.