Skive i vanvittigt comeback

Skive var bagud 4-1 i pausen, men kom flot tilbage og hentede 4-4 i søndagens hjemmekamp mod Nykøbing FC i 1. division.

Skive har ikke haft mange succesoplevelser i efteråret, og undervejs i søndagens kamp, som er den sidste inden vinterpausen, så det også tungt ud for hjemmeholdet.

Godt nok kom Skive tidligt foran ved Thomas Dalgaard, men da holdene gik til pause, var Nykøbing foran 4-1. Det skriver bold.dk

Lars Pleidrup hamrede først bolden op i nettaget til 1-1, inden Nicolai Jessen efter en halv time gjorde det til 2-1, efter han havde rundet Skive-målmanden.

Pleidrup var på pletten igen, da han scorede til 3-1 på et flot langskud, inden Mikkel Dahl scorede til 4-1 efter en frispilning fra Sebastian Koch.

Skive leverede dog et fantastisk comeback i anden halvleg. Thomas Dalgaard var på pletten for anden gang efter få minutter og scorede til 4-2 på hovedstød, inden Mathias Pedersen få minutter efter reducerede yderligere efter klumpspil.

I kampens overtid fuldbyrdede Martin Thomsen comebacket, da han scorede til 4-4 fra kanten af det lille felt.

Det ene, men flotte, point, ændrer ikke på, at Skive overvintrer på sidstepladsen i 1. division med ni point op til den rigtige side af stregen.

Skive skal forsøge at genvinde tabt terræn, når sæsonen går igang igen den 4. marts.