Skive fH forlænger med topscorer

Håndboldklubben Skive fH forlænger med topscorer Mads Øris Nielsen

Skive fH har i kølvandet på oprykningen til Boxerherreligaen forlænget deres aftale med topscorer Mads Øris Nielsen  med 1 år, det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Mads Øris kom til klubben i sidste sæson. Da man sidste år sikrede sig Mads Øris Nielsen til en sæson i 1.division for Skive fH blev det betegnet som et scoop - det er det også nu, mener klubben.

- Mads kom til klubben inden sidste sæson, og har hele tiden været en vigtig og dygtig bagspiller for det nyoprykkede Boxerherreligahold. Efter en lidt rolig start, med mange nye spillere generelt på holdet, har Mads i anden halvdel af sæsonen virkelig vist sit værd for holdet, siger direktør i Skive fH, Peter Andersen.

- Jeg har det godt i Skive, der er et trygt og godt miljø omkring holdet og værdierne som Skive fH står for, passer mig rigtig godt. Jeg har vænnet mig til at arbejde og spille håndbold på deltid, og nyder nu det bedste fra begge verdener, siger Mads Øris Nielsen.

Dropper kvindeholdet

I begyndelsen af april sikrede Skives kvindehold sig endnu en sæson i landets bedste håndboldrække. Men klubben valgte at trække holdet ud af ligaen, fordi der ikke var råd til to hold på højeste niveau. Beslutningen skabte stor skuffelse blandt spillerne på klubbens kvindehold.