Skive Badeland måtte lukke igen-igen

Uheldet er ude i den nye udgave af Skive Badeland, der tirsdag måtte lukke ned for tredje gang på kort tid. Dog er åbent igen allerede onsdag morgen.

skivebadeland2.jpg

Uheldene er i de seneste måneder regnet ned over Skive Badeland, der genåbnede efter en omfattende renovering i d. 31. januar.

Kun 10 dage efter åbningen måtte badelandet i Kulturcenter Limfjord lukke ned igen på grund af problemer med indholdet af klor og affaldsstoffer i vandet.

D. 17. marts åbnede badelandet påny, men tirsdag ved middagstid måtte lederen af badelandet, Kim Kjer, igen hive folk op af vandet. 

Denne gang var et rør, der forsyner bassinet med klor, sprunget.

- Det giver et lidt forkert billede, og folk siger nok "hold kæft, nu lukker de igen," men det her har det heldigvis ikke noget med det andet at gøre, og det er noget, vi hurtigt kan lave, siger Kim Kjer.

Åbner igen onsdag

Allerede onsdag morgen regner han med, at badelandet igen er åbent for de badende påskegæster. Alligevel ærgrer han sig over stimen af uheld.

- Det her kunne lige så godt ske om 5 eller 10 år, og så kan man selvfølgelig spørge sig selv, hvorfor det skal ske lige nu. Det er træls at hive så mange op af bassinet, og det er synd for de mennesker, der gerne vil bade, siger han.

Lækket faldt sammen med en ekstra travl påskedag i Skive Badeland. Kim Kjer skyder på, at der havde været 600-700 gæster i vandet, da personalet måtte kalde gæsterne op.