Skiltekampagne skaber debat: 4426 kilometer til Syrien

Det har skabt stor debat i Thisted og omegn, at ukendte personer i går satte vejskilte op på indfaldsvejene til Thisted.

skilt.jpg
Foto: Limfjord Update

Ukendte personer hang i går flere vejskilte op på indfaldsvejene til Thisted. ”5317 kilometer til Irak” og ”4426 kilometer til Syrien" stod der. Daniel Carlsen fra Danskernes Parti bifalder opsætningen af skiltene, der er sket i kølvandet på den diskussion, der har været om asylansøgere i Thisted.

- Danskernes Parti ønsker at vise migranterne tilbage. Derfor har vi nu påbegyndt en kampagne i Thisted, hvor vi vil tilbyde de lokale et alternativ til den utryghed, som der er opstået i Thisted efter ankomsten af de mange migranter, siger Daniel Carlsen, formanden for Danskernes Parti og fortsætter.

-Det kan kun ske ved at stoppe invasionen af migranter og påbegynde hjemsendelserne – og det er vi det eneste parti, der vil.

Daniel Carlsen bakkes op af vicemorgmester i Thisted kommune, Ib Poulsen (DF). Han skriver således i et Facebook-opslag på Limfjord Updates side:

- Fint tiltag til at skabe en debat, skriver IB Poulsen blandt andet.

Lokale tog affære

Langt størstedelen af Limfjord Updates læsere tog dog afstand til skiltene, og derfor blev de hurtigt pillet ned igen. En række lokale tog sagen i egen hånd og klippede skiltene ned.

– Jeg læste alle kommentarerne og alle synes åbenbart det sjovt og god humor – hvilket jeg ikke kunne se. I min verden er det så usmageligt, nedværdigende, ydmygende og så racistisk som noget kan være, siger Signe Marquard Rønn til Limfjord Update.

Skiltene, der i øvrigt er opsat ulovligt, hang ikke kun i Thisted. Der hang også flere i Hanstolm-området, men her lykkedes det ikke Signe Marquard at finde dem. Derfor håber hun, at andre har pillet dem ned.