Skilte med tegneserier

1) Der bør fremstilles et info-materiale i stil med det, som findes på Henne Strand. Det består af tydelige tegninger, som viser problematikken med revlehuller, de såkaldte "hestehuller". DET ER VIGTIGT AT VISE TEGNINGER med korte beskrivende tekster - det fanger de fleste. Tekster på dansk, tysk og engelsk.

2) Dette info-materiale foreslår jeg indsat som forreste side i samtlige info-mapper, som udlejningsbureauerne udleverer til udlejer.

3) Samme info-materiale udleveres til alle campinggæster ved ankomst til campingpladserne i området.

4) Nøjagtigt det samme info-materiale anvendes til fremstilling af skilte, som monteres på alle skiltestandere, som står, hvor stierne går ned til stranden (dem med nummerskilt på). Ikke kun ved offentlige strande - men ved alle stier, så alle badegæster ikke kan undgå at se skiltet, uanset hvor de går ned til havet.

5) Hver gang der udsendes turistaviser eller andre publikationer i området, bør dette info-materiale være at finde deri.

6) Alle sommerhusejere får tilsendt info-materialet til ophængning i feriehuset.

7) Alle forretninger og kontorer får tilsendt info-materialet til ophængning.

Ovennævnte foreslår jeg foretaget senest pr. 1. maj 2010.

Som tidligere medejer af et reklamebureau, stiller jeg mig gerne gratis til rådighed med råd, vejledning og meninger om info-materialets opsætning og udformning.

Økonomien kan dækkes af Ringkøbing-Skjern Kommune + fonde m.fl. i forening. Problemet er dog stort set det samme langs hele vestkysten, hvorfor der er økonomi i at fremstille ensartet materiale til hele vestkysten med en eller anden samlet økonomi, hvor det også vil være rimeligt, at staten deltager!

/ Ole Møller, Aulum

Se infotavlen i videoen her