Skidt debut for Lars Rasmussen

Lørdag havde Ringkøbing Håndbold sæsonens første kamp af betydning, men det blev ikke den debut, den nytiltrådte træner kunne have ønsket sig.

Lars Rasmussen.jpg

34-26!

Så klart et nederlag inkasserede håndboldpigerne fra Ringkøbing, da de lørdag gæstede Odense i 1/8-finalen i landspokalturneringen. Lars Rasmussen, der før sommerferien overtog trænerposten fra Allan Heine, var da heller ikke tilfreds med resultatet.

- Når man træner intensivt i seks uger op til de betydningsfulde kampe, så er man skuffet og træt af det, når man taber kampen med otte mål. Odense har et godt hold, og de formåede at straffe vores fejl. Særligt i de første 20 minutter var der usædvanligt mange tekniske fejl.

Sådan forklarer han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Jeg ved ikke, om det var nerver, der gjorde vores spil forkrampet, men det var noget med spændingsniveauet, der ikke var, hvor det skulle være.

Lars Rasmussen kan dog glæde sig over, at hans piger i anden halvleg formåede at løfte deres spil væsentligt. Efter en skidt første halvleg, hvor Ringkøbing var bagud hele 11-19, var de lyserøde helt forandrede, da de igen trådte ind på banen.

- Vi slap tøjlerne i 2. halvleg og fik mere flow i spillet. Det var noget, Simone Rasmussen drog fordel af. Når angrebsspillet er forkrampet og stresset, så står fløjen typisk bare i hjørnet og passer sig selv. Men med mere flow i spillet, så er fløjspilleren automatisk mere med i spillet, og så fik Simone vist sit fine niveau, lyder det fra træneren.

Kampen endte som bekendt 34-26, og således formåede Ringkøbing-mandskabet altså at spille lige op med Odense-holdet i anden halvleg. Det skal dog nævnes, at HC Odense under vejs inkasserede skader til flere spillere.

Ringkøbing Håndbold tørner ud i sæsonens første ligakamp fredag d. 4. september, når Randers HK gæster ROFI-centret.