Skærme erstatter turistkontoret

Turistkontorerne i Ringkøbing kommer for fremtiden til at være lukket om vinteren. Folk kan i stedet kontakte turistmedarbejderne via webcam

121021TuristSpar.jpg

Der er ikke turister nok i Ringkøbing til, at det kan betale sig at holde byens turistkontorer åbne om vinteren. Derfor lukker de den 1. november, og åbner først igen til sommer.

Folk, der fortsat ønsker information om seværdighederne i Ringkøbing, kommer dog ikke til at gå tomhændet fra et besøg på turistkontoret.

Udenfor vil der i fremtiden hænge en skærm, hvor man kan læse om byens oplevelser, butikker og resturanter.

Savner man den personlige betjening, er det også stadig muligt. Via webcam kan man komme i kontakt med en af turistforeningens medarbejdere, der sidder i Hvide Sande.

Ikke ringere serviceSelvom kommunen sparer penge ved den nye ordning, mener turistdirektøren ikke at servicen bliver dårligere.

- Nej, vi mener faktisk, at servicen er bedre. Vi kan tilbyde turistinformation flere steder. Vi hænger tolv skærme op i kommunen, mens vi tidligere kun havde seks turistkontorer. Og om sommeren vil vi have længere åbningstid på skærmene, end vi har på kontorerne, fortæller Lykke Nielsen, turistdirektør i Ringkøbing Fjord Turisme.