Sisto ude i seks uger

En overbelastet lyske holder talentet fra fodboldbanen de næste seks uger.

Pione Sisto har ikke været i aktion i forårets to første kampe, og der kommer også til at gå en rum tid endnu, inden det midt- og vestjyske fodboldpublikum igen kommer til at glæde sig over Tjørring-knægtens fodboldkunstner. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Det er en lyskeskade, der holder den talentfulde kantspiller på sidelinjen, og efter flere ekspertundersøgelser lyder dommen på en fodboldpause på seks uger.

- Han har været til tre forskellige undersøgelser, og konklusionen er, at der er tale om en overbelastning i en sene i lysken, fortæller FC Midtjyllands fysioterapeut Nicklas Falkesgaard Pedersen.

- Det, vi har fået oplyst fra de eksperter, som har kigget på ham, er, at der kommer til at gå seks uger, inden han igen kan spille fodbold.

- I den næste periode skal han stille og roligt i gang med genoptræningen. Vi går forsigtigt frem, så vi undgår tilbagefald. Går det, som vi tror og håber, kan han være tilbage på træningsbanen om fem uger, og så skal han lige finde rytmen, inden han igen er aktuel til kampene, lyder det fra fysioterapeuten.

Selv er Pione Sisto naturligvis ærgerlig over at må sidde uden for, men samtidig er han også indstillet på at ikke at forhaste processen.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, for jeg vil gerne spille. Men det tager den tid, det gør. Lyskenskader skal man være påpasselige med, så lige nu handler det om at blive 100 procent klar igen, siger Pione Sisto.

Det er første gang, at Sisto er ude med en længerevarende skade.