Sisto skal sælge sig selv på Old Trafford

Pione Sisto har set højdepunkterne fra sidste uges kamp flere gange. Torsdag skal han vise sig frem igen.

Torsdag aften vil der formentlig igen sidde flere talentspejdere fra store europæiske klubber og have et ekstra øje på FC Midtjyllands Pione Sisto, når han løber rundt på Old Traffords græs i Manchester.

 

Det ved det 21-årige stjerneskud da også godt selv. Derfor håber han at kunne kopiere sidste uges pragtkamp, når FC Midtjylland skal forsøge at kæmpe sig videre til ottendedelsfinalerne i Europa League på bekostning af Manchester United.

 

- Det er rigtig vigtigt for mig at spille en god kamp. Jeg har sagt før, at jeg gerne vil tage det næste skridt på et tidspunkt.

 

- Kampen mod Manchester er en god mulighed for at prøve mig selv af på det niveau, som jeg gerne en dag vil spille på. Det kommer til at give et godt billede af, hvad jeg mangler, siger Pione Sisto.

 

- Der er forskel på at have en fornemmelse af, hvilket niveau det kræver, og så at få lov til at prøve det. Så jeg tror, det bliver rigtig godt for mig at prøve det, siger kantspilleren.

 

Han ved, hvad han gjorde godt i sidste uge.

 

- Højdepunkterne har jeg set en del gange, griner Pione Sisto.

 

Han fortæller, hvad den kamp har lært ham om torsdagens modstander.

 

- Bevæger vi os rigtigt, så er der plads i mellemrummene, og der er også meget plads ude på kanterne. Kan vi dominere inde i midten og få sendt bolden ud på kanterne, så er vi nået langt, for derude er der plads.

 

- Så er det op til os at udnytte den plads. Ellers handler det om at stå godt. Der vil komme omstillinger ligesom sidste gang, og det kan give ret store muligheder, som vi forhåbentlig kan udnytte, siger Pione Sisto.

 

/ritzau/

 


Læs flere artikler fra Ikast-Brande eller i kategorien Sport.