Sisto har stadig en chance hos Hareide

Inden efterårets VM-kvalifikation vil Hareide se flere spillere end dem, der var i nordmandens første trup.

sisto.jpg

Landstræner Åge Hareide udtog onsdag 23 spillere til sin første danske landsholdstrup, der i slutningen af marts møder Island og Skotland.

Tanken er at få set en hel del spillere nu.

Her lagde Hareide vægt på at udtage spillere fra udenlandske ligaer, der modsat Superligaen ikke har ligget i dvale store dele af vinteren. FC Midtjyllands Pione Sisto var ikke en del af landstræneren førstevalg, men han er stadig i nordmandens radar. Det skriver Ritzau.

Under Morten Olsens styre følte de jyske klubber, at deres spillere blev forbigået. Det blev de også onsdag, men det bliver der formentlig lavet om på allerede næste gang, Hareide udtager en trup.

- Tanken er at få set en hel del spillere nu. Jeg har et bedre grundlag for at udtage superligaspillere efter april og maj, når de har spillet en masse, siger Åge Hareide.

Oplagte spillere kunne være AaB's Nicolaj Thomsen eller altså FC Midtjyllands Pione Sisto. Om sidstnævnte siger Hareide:

 - Sisto var træt senest for FC Midtjylland. Derfor kan det måske også være bedre, at han spiller for U21-landsholdet nu, og så må vi se, hvad han kan udrette der og så tage ham tilbage.         

/Ritzau/